Начало Бокс Логан Пол проговори за мач с Мейуедър (СНИМКА)
0

Логан Пол проговори за мач с Мейуедър (СНИМКА)

Логан Пол проговори за мач с Мейуедър (СНИМКА)
0

Влогърът Логан Пол направи първи коментар относно слуховете, че ще се качи на боксовия ринг срещу легендата Флойд Мейуедър младши.

Новината обиколи социалните мрежи преди дни, но за момента няма потвърждение от нито една от замесените страни. YouTube сензацията Пол пръв наруши мълчанието си по темата, като индиректно заяви, че има възможност да се изправи срещу “Парите”.

Катализатор за коментара му стана треньорът на Конър Макгрегър – Джон Кавана, който изрази учудването си от преговорите за подобен двубой.

“Как Логан ще вземе професионален лиценз, за да се бие с Мейуедър? Няма професионален опит в бойните спортове. Ще кажете: “Не получи ли Конър боксов лиценз за мача си с него?”. Така е, но ще бъдете бавно магаре ако си мислите, че това по някакъв начин прилича на дебюта на човек от YouTube”, написа Кавана.

Пол, обаче, има професионален лиценз, като напарви боксовия си дебют срещу друга онлайн звезда – KSI през ноември миналата година. Именно това припомни Логан на Кавана, слагайки снимка на разрешителното си като коментар.

“Спокойно, Карън”, подигра се той с култовия треньор, но малко по-късно изтри публикацията си.