Начало Бокс Дюбоа отново мечтае за световна титла
0

Дюбоа отново мечтае за световна титла

Дюбоа отново мечтае за световна титла
0

Даниел Дюбоа (17-1) отново гледа смело към спечелване на световна титла в тежка категория. 23-годишният британец нокаутира за 2:10 минути Джузепе Кусумано (19-4) като част от програмата на галавечерта в Кливланд, в която всички очакваха най-вече битката на Джейк Пол – Тайрън Уудли.

Веднага след като завърши мача с американеца, „Динамита” обяви, че е готов да се бие с момчетата от Топ 10 и да атакува световния връх. Той се намира в серия от две поредни победи, след като допусна единственото си поражение до момента от Джо Джойс (13-0) през 2020-а.

Не ти дават пари за допълнителна работа. Представих се страхотно и искам да се бия за световна титла. Искам мач с най-добрия и това ще се случи скоро. Който и да е следващ, няма значение. Целта пред мен е световната титла”, каза след успеха си Дюбоа.

Мениджърът на „Динамита” – Франк Уорън ще се опита да уреди мач на мощния британец с „редовния” шампион на WBA Тревър Брайън (21-0). Американецът не се е бил от януари, когато нокаутира Бърмейн Стивърн (25-5-1) в 11-ия рунд.