Начало Бокс Джейк Пол доминира над Нейт Диаз и заслужи победата (Видео)

Джейк Пол доминира над Нейт Диаз и заслужи победата (Видео)

Джейк Пол доминира над Нейт Диаз и заслужи победата (Видео)
0

Един от най-дългоочакваните боксови мачове на годината се изигра тази вечер, в него звездата на UFC Нейт Диаз се качи на боксовия ринг срещу YouTuber-а, превърнал се в нокаутьор Джейк Пол в Далас, Тексас.

Голямата част от феновете на бойните спортове очакваха нокаут да реши срещата, но двамата бойци показаха добра физическа форма и изненадаха зрителите, като изиграха всички 10 рунда.

Тази вечер залога беше голям. Нейт Диаз е известен като един от най-добрите бойци и той търсеше отплата за множеството неуважителни реплики на Пол. Междувременно Пол влезе в тази битка след първа загуба в професионална си кариера и друга загуба можеше да сложи край на цялото това начинание.

В първите три рунда Пол бе по-добрият на ринга, като успяваше да създаде по-добрите атака и да нанася по-чистите удари.

В четвъртия рунд, Диаз намери правилния подход и нещата започнаха да се получават за него. Рудна беше спечелен от Диаз.

Пол отбеляза страховит нокдаун в петия рунд, като левачката му намери чисто главата на Диаз, който се озова на земята.

Следващите два рунда бяха за Пол, като той търсеше победата. Но точно когато всички си помислиха, че всичко в този мач е решено.

Диаз показа характера си в осми и девети рунд, тръгвайки смело напред. По-добрите комбинации бяха на негова страна, но силата му бе намаляла, което от своя страна не му позволи да нанесе приключващ удар.

С нокдаун в петия рунд и спечелването на повече от половината рундове ръката на Пол бе заслужено във въздуха след приключването на 10-тия рунд , но Диаз показа, че го може и добре поддържаше интригата в битката. Пол определено изглеждаше по-добре от всякога.