Начало Бокс Джени Суши: Пулев излъга, никога не сме били приятели

Джени Суши: Пулев излъга, никога не сме били приятели

Джени Суши: Пулев излъга, никога не сме били приятели
0

Американската репортерка Дженифър Равало, известна като Джени Суши, говори за прословутата целувка с Кубрат Пулев. Тя опроверга твърденията на българина, че имат приятелски отношения и заяви, че не е завела дело срещу него.

Ето какво сподели тя пред „България днес“:

„Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело“, твърди Джени Равало. „С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача.“

„През цялото време мълчах“, добави Джени Суши. „Получавах съобщения от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в Инстаграм и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че използвам случая, за да стана известна.“

Джени Равало твърди, че Пулев е излъгал и преувеличил историята.

„Няма да променя нищо, колкото и да говоря. Българите вече имат изградено мнение“, добави още тя.

Кобрата е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно изслушване на 22 юли, като прогнозите са оптимистични за бързо връщане на замразения му лиценз.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.