Начало ММА Туиваса покани Уилис на уличен бой за 100 бона
0

Туиваса покани Уилис на уличен бой за 100 бона

Туиваса покани Уилис на уличен бой за 100 бона
0

Враждата между Тай Туиваса и Джъстин Уилис продължава да ражда бисери, макар единият да не е част от UFC.

Оказа се, че австралиецът, гордеещ се с факта, че е измислил прякора „Големите ци*и“ на своя съперник, е отправил конкретно предложение за бой без правила към Уилис. По думите на Туиваса, това е станало чрез сериозен брой съобщения в Инстаграм, на които американецът отказва да отговори.

Той е едно неуважително лай*о. Закача се с разни хора и си мисли, че няма да разбера. Няма проблем. Казвам ви, пиша му съобщения от една година, а той не ги отваря. Нито едно. Аз говоря, но се опитвам да го направя и лично с него. Пращам му съобщения от една година, а той не иска да ги погледне. Даже не ми изписва „видяно“ отдолу“, оплака се Туиваса.

Австралиецът разкри, че съобщенията му са преминали от обиди към сериозно предложение за среща в октагона. Поне едно от тях включва и конкретна оферта за разрешаване на противоречията им без правила.

Да се срещнем. Да бъдем мъже и да го направим. Да се срещнем и да носим по една торба с нас. Ще взема торба, и двамата ще получим пари, все тая“. Туиваса твърди, че дори е назовал конкретна сума, която, ако Уилис отвори съобщението, със сигурност ще му привлече вниманието. „Написах 100 000 долара. За да бъде по-интересно. Но той не отвори съобщението“, каза Туиваса, без да уточнява дали офертата му все още е актуална.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.