Начало Бокс Джойс и Такам сипят закани преди битката им на „Уембли Арена“
0

Джойс и Такам сипят закани преди битката им на „Уембли Арена“

Джойс и Такам сипят закани преди битката им на „Уембли Арена“
0

Непобеденият в 12 мача на професионалния ринг Джо Джойс и бившият претендент за световната титла в тежка категория Карлос Такам (39-5-1) се засипаха със закани преди битката им. Двамата ще се изправят в главния мач на галавечерта в „Уембли Арена” в събота, 24 юли. Битката е от ключово значение за бъдещето и на световната титла на WBO, тъй като успех на Джойс ще му позволи да претендира за нея и за мач с Антъни Джошуа (24-1).

В събота вечер ще станете свидетели на автомобилна катастрофа. Ще бъде вълнуваща победа за мен. Чувството да стана претендент №1 на WBO е страхотно и няма да позволя да изпусна тази позиция. Имам нужда да направя изявление в този мач, така че целта е да нокаутирам Такам. Не смятам, че той ще издържи 12 рунда срещу мен”, заяви Джойс.

От своя страна камерунецът, който замести в последния момент Кубрат Пулев за мач с Джошуа през 2017-а и загуби с технически нокаут в 10-ия рунд, е уверен, че ще развали сметките на британския си съперник.

Сега е моето време и всички ще видите това. Щастлив съм, защото се намирам в отлична позиция. Шампионът на UFC Франсис Нгану ми е брат и приятел. Той е правил спаринги с Джойс преди години и ми каза, че е силен, но не е добър технически. Той е у дома и ме подкрепя. Предстои война, която смятам да спечеля”, обяви 40-годишният ветеран.