Начало Бокс Джойс към Джошуа: Ти си стъклен
0

Джойс към Джошуа: Ти си стъклен

Джойс към Джошуа: Ти си стъклен
0

Феновете на бокса в Англия отново имат повод да се надяват на голям, местен сблъсък, от най-високо ниво. В последната седмица все по-усилено се коментира, че назрява нова вражда, която ще противопостави Антъни Джошуа на Джо Джойс. Двамата бивши съотборници в националния отбор започнаха да си разменят реплики, които водят до мисълта, че съвсем скоро може да ги видим един срещу друг на ринга.

36-годишният Джойс в момента е претендент №1 за световната титла на WBO. Той се намира в серия от 13 поредни победи, като за последно нокаутира Карлос Такам на 24 юли 2021-а. Преди това „Джъгърнаут“ спря и местния любимец Даниел Дюбоа, което го превърна в боксьор, с който всички ще трябва да се съобразяват.

Наскоро Ей Джей заяви, че не приема Джойс насериозно, след като го е нокаутирал в първия рунд при аматьорите преди години. Бившият световен шампион на IBF, WBA, WBO и IBO е категоричен, че при нов мач между тях, резултатът ще е същият.

На Джо му отне малко повече време, за да отговори, но все пак го направи. „Антъни, да не би да имаш психически срив, къде са ти поясите? Помагат ли ти всички тези спонсорства и рекламни договори? Ти си от стъкло, спри с актьорството, защото си получил всичко наготово“, изригна Джойс.

Ей Джей пък побърза да му отговори: „Отне ти 5 дни, за да измислиш това…

На фона на военната обстановка в Украйна и невъзможността Олександър Усик да проведе реванш с Джошуа за световните пояси, не е изключено да видим бившия шампион именно в битка с Джойс. За такава заговориха и мениджърите на двамата британци.