Начало Бокс Джони Нелсън разкри кои са „къртиците“ в лагера на Фюри преди боя с Усик

Джони Нелсън разкри кои са „къртиците“ в лагера на Фюри преди боя с Усик

Джони Нелсън разкри кои са „къртиците“ в лагера на Фюри преди боя с Усик
0

Джони Нелсън бе принуден да коментира слуховете, че разполага с човек в лагера на Тайсън Фюри, който изнася информация за начина на подготовка на британеца. Той отговори на критиките за нечестния прийом, като посочи въпросните „къртици“, за които всички привърженици на „Циганския крал“ тръбят.

Искате ли да знаете кой е къртицата? Баща му и брат му – те са къртицата! Не съм казал нищо различно от това, което те говореха по-рано“, категоричен е Нелсън пред talkSPORT.

Скандалът възникна скоро преди провала на галата в Рияд преди два месеца, когато Фюри получи тежка аркада, предизвикала куп полемики около истинността на контузията. Джон Фюри по-рано даде интервю, в което критикува сина си за подготовката, след което Нелсън повтори думите му. Именно по този начин се създаде впечатлението, че има хора, които изнасят неправомерно вътрешна информация.

18 май е новата дата за сблъсъка, който трябва да определи безспорния шампион в тежка категория. Шейх Турки си гарантира, че няма да има повече отлагания, включвайки клауза за обезщетение при повторен провал, от когото и да било от двамата.