Начало Бокс Джордж Форман предложи помощ на Антъни Джошуа

Джордж Форман предложи помощ на Антъни Джошуа

Джордж Форман предложи помощ на Антъни Джошуа
0

Легендата Джордж Форман предложи помощ на Антъни Джошуа. Бившият двукратен световен шампион при най-тежките иска да помогне на британската звезда, след като в неделя той неочаквано загуби от Анди Руис-младши в САЩ.  Джошуа бе отказан в 7-ия рунд, а това бе неговата първа загуба в професионалната му кариера.

Форман обяви пред журналисти, че иска да помогне на Джошуа да си върне световната тила, но по негово мнение това ще стане само с много тренировки.

„Руис успя да шокира света. Никой не го очакваше. Според мен Джошуа може да стане още по-добър след тази загуба. Точно сега той има нужда от добър мениджър. Аз съм готов да го направя“, изрази готовност Форман.

Американецът не само е двукратен шампион, а и записва името си в историята като най-възрастният боксьор, спечелил  титлата (б.р. – на 45 години, когато нокаутира 26-годишния Майкъл Мурър в 10-ия рунд). Той е обявен и за един от 25-те най-велики боксьори на всички времена от списание „Ring Magazine“.

„Казаха ми, че той тренира с тежести закачени за неговия врат, а аз им отвърнах, че така ще го нокаутират бързо. Той има много неща, които трябва да изчисти“, добави още олимпийският шампион от Мексико през 1968 г. пред TMZ Sports. Според него Джошуа си остава в топ 3 в света и дори ще се завърне по-силен.

Джордж Форман, както е известен още „Големия Джордж“, от известно време е посветен в духовния сан пастор и притежава своя собствена църква.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.