Начало ММА Легендата Фьодор за боевете, приоритетите и алкохола
0

Легендата Фьодор за боевете, приоритетите и алкохола

Легендата Фьодор за боевете, приоритетите и алкохола
0

Легендарният ММА боец Фьодор Емелианенко говори за своите двубои, за своите приоритети и за алкохола, от който се отказа.

„В момента приоритет ми е да развивам спорта. Пътувам много, присъствам на много турнири, подкрепям федерациите по райони. Посетих шампионатите на Русия по кикбокс, борба, самбо… Ходих на международни състезания. Провежда също така майсторски класове“, започна Емелианенко.

„През цялата си кариера не се поддадох на провокативните разговори преди мач. Ясно е, че всеки се опитва да разбалансира съперника си, да го уязви. Моята практика беше друга. След мачовете те идваха при мен и ми казваха: Извинявай, това е просто част от бизнеса. Психологическа атака, нищо лично“.

Другото, което правих беше да не чета. Никога не четях изявления на моите съперници. Казваха ми виж този или онзи какво е казал. За мен имаше значение това, което аз нося и това, което искам да кажа в клетката“, продължи Последния Император.

„Имах периоди, в които след мач пътувахме с бойци от други държави, но ние руснаците викахме само „водка, водка“… По някаква причина ние сме свързани с този алкохол. Затова в един момент спрях да пия. Сега само ако съм с компания си слагам по чаша червено вино“, завърши Емелианенко.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.