Начало ММА Емелианенко: Остарявам, усещам болката от минали травми
0

Емелианенко: Остарявам, усещам болката от минали травми

Емелианенко: Остарявам, усещам болката от минали травми
0

Фьодор Емелианенко и Раян Бейдър ще премерят сили във финала на Гран При Bellator 214 този уикенд. Двамата проведоха днес открита тренировка, след която Последния император говори пред медиите.

„Всяка битка за мен е важно, но тази е много важна. Останахме само двама, а победителят ще е един. Раян Бейдър е един от най-добрите бойци. Той е по-различен, различен от предишните ми съперници. Има малко по-различен стил и е много умен боец.

Работих, тренирах, подготвях се за тази битка. Мисля, че всичко ще стане ясно в самия двубой“, започна Емелианенко.

„Не мисля за бъдещето на кариерата ми. Ще кажа дали слагам край на кариерата си след мача с Бейдър. В момента мисля, че трябва да си почина малко. Може би се замислям все повече над това да сложа край. Не защото не искам да се бия, а защото вече възрастта се усеща. Старите травми, болки, всичко заздравява по-бавно и трудно. Вече ми е нужно повече време за възстановяване“, продължи легендарният руснак.

„Дълго време само мълчах и се борих за славата на Русия. И продължавам да го правя. Държах едно високо ниво. Тайната? Няма такава. Просто си поставяш цел и правиш всичко, за да я постигнеш“, завърши Емеляненко.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.