Начало ММА Бивш боец на Bellator виновен за грабеж на банка
0

Бивш боец на Bellator виновен за грабеж на банка

Бивш боец на Bellator виновен за грабеж на банка
0

Миналата седмица бившият боец на Bellator Сержио да Силва е бил признат за виновен по обвинение за грабеж на банка в Куинс, Ню Йорк. Престъплението е извършено на 24-ти август, 2017 г. Обирът е направен в клон на „Citibank“ в Куинс, само на метри от дома на Силва.

По време на обира той е бил маскиран и с качулка на главата си. Бразилецът е държал и огнестрелно оръжие и е заплашил един от служителите на банката, че ще го застреля.

Журито по делото е обсъждало присъдата четири дни и стигнало до решение, че Силва е виновен за грабеж трета степен, което според американското законодателство може да му докара присъда от до седем години в затвор.

В съда той се е появил със сина на известния гангстер от Ню Йорк, Джон Готи. Готи младши споделил пред New York Daily News, че Силва е „невероятен баща“ и вярва, че той е невинен. Признатият за виновен е дългогодишен спаринг партньор на сина на Джон Готи Младши – Джон Готи III.

В професионалната си кариера Силва е бил познат като „Дивака“. Състезавал се е в категория перо и официалната му статистика е от 7 загуби и 9 победи. Стъпвал е в клетката на Bellator два пъти, но и в двата случая губи. Той остава запомнен в организацията с опита си да „пребори“ официалния кантар по нечестен начин.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.