Начало Видео Майкъл Биспинг: Джордж е истинска легенда (ВИДЕО)

Майкъл Биспинг: Джордж е истинска легенда (ВИДЕО)

Майкъл Биспинг: Джордж е истинска легенда (ВИДЕО)
0

След като миналата седмица Джордж Сейнт-Пиер официално прекрати състезателната си кариера, светът на смесените бойни изкуства отдаде почит на едно от най-големите имена, които някога са стъпвали в Октагона.

37-годишният боец от Канада държи рекорда за най-много победи в мачове за титла и безспорно е един от най-уважаваните хора в индустрията. Самият Майкъл Биспинг, с когото бе и последния мач на Сейнт-Пиер през 2017-та, също отдаде нужното количество респект на „GSP“.

„Джордж е легенда на спорта. Истинска легенда във всеки един аспект. Господ да го благослови и му пожелавам успех и късмет във всичко, с което се захване.

Винаги съм твърдял, че Джордж Сейнт-Пиер трябва да е модел за подражание на младите момчета, които тепърва навлизат в играта. Той винаги се стремеше да научи нещо ново.

Тренираше умно, биеше се с мисъл и беше професионалист извън и в клетката“, бяха част от думитe на 39-годишния британец, който загуби титлата си в средна категория в схватката му с „GSP“ на „UFC 217“.

Биспинг се върна назад и говори за пресконференциите преди мача, на които двамата не спираха да се заяждат един с друг и да наливат масло в огъня.

„Естествено, че говорих всичките тези глупости, защото така подклаждаме още по-голям интерес към самия мач. Правиш го интересно за зрителя. Но в същото време изпитвах голямо уважение към Джордж.

Не че съм си измислял нещата, които говорих. Всичко, което съм казал, съм го вярвал. Щяхме да се бием. Той си мислеше, че може да ме победи и аз имах сериозен проблем с това“, завърши Биспинг.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.