Начало ММА Бейдър лаконичен за съперника си: Фьодор е ММА

Бейдър лаконичен за съперника си: Фьодор е ММА

Бейдър лаконичен за съперника си: Фьодор е ММА
0

Раян Бейдър спечели безапелационно полуфинала на „Bellator Heavyweight Grand Prix“ и му предстои финал срещу Фьодор Емиляненко. Победителят ще грабне титлата в тежка категория на „Белатор“. Мачът е този уикенд в Калифорния.

Според букмекърите американецът е твърд фаворит, но той отдаде нужното уважение към легендата. Ето какво заяви боецът:

„Фьодор е ММА“, лаконичен бе Бейдър.

„Не знаете какво да очаквате от мен. Ако мислите, че ще тръгна с граплинг… то аз ще ударя здраво. Аз съм много непредсказуем боец“, твърди талантливият състезател.

До момента той има 26 победи и 5 загуби в клетката. При победа ще стане шампион в 2 дивизии. Държи пояса в лека-тежка категория.

„Последния император“ (38-5) ще зарадва многобройните си фенове с опит за нова славна победа. Руснакът е на 42, но не мисли за отказване.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.