Начало ММА Фабрицио Вердум спаси дете от удавяне

Фабрицио Вердум спаси дете от удавяне

Фабрицио Вердум спаси дете от удавяне
0

Бившият световен шампион на UFC – Фабрицио Вердум, се превърна в герой, спасявайки дете от удавяне. Това се е случило на „Южен калифорнийски плаж“, пише пресата в САЩ. Бразилецът се е наслаждавал на слънчевия ден със семейството си, когато се разразила следната сцена:

„Всичко стана много бързо. Две глави се подаваха над морето. Чуваха се писъци „помощ“. Бяха много далеч, на около 70 метра. Спасителят хукна натам и аз тръгнах подире му. Дори успях да го изпреваря с малко, просто не мислех за нищо в този момент. Казах му да вземе момичето, което продължаваше да крещи. Аз взех момчето и го изкарах на брега“, признава боецът.

Притеснената му съпруга е заснела кратък клип, когато вече са в плитката част на океана:

„Там един старец ми помогна. Вълните бяха много големи. Момичето потъна 3 пъти. Сърцето ми биеше с милион удара в минута! Много по-зле от битка е, дори не е близо сравнението.“

В момента боецът е със спрени състезателни права заради положителна проба за допинг. Той поддържа състезателната си форма с двубои по граплинг с удари.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.