Начало ММА Бейдър знаел, че ще нокаутира Фьодор с лявo кроше
0

Бейдър знаел, че ще нокаутира Фьодор с лявo кроше

Бейдър знаел, че ще нокаутира Фьодор с лявo кроше
0

Раян Бейдър спечели турнира на Bellator в тежка категория и стана първия шампион в историята на организацията, който държи две титли едновременно. Той успя да нокаутира Фьодор Емелианенко за 35 секунди в главната битка на Bellator 214. Американецът сподели след битката, че често е тренирал за такъв завършек на двубоя, и че това не е било късметлийски нокаут, както някои си мислят.

„Предвидих този момент. Може да попитате хората от отбора ми и те ще ви кажат, че се готвихме за този сценарий. Трудно е да видиш десния, който вкарва Фьодор. Знаехме, че той ще уважи моята борба и аз ще мога да му вкарам този ляв удар. Ако сте гледали тренировките ми, щяхте да видите, че доста често тренирахме точно тази ситуация. Вкарване на ляв прав, а след това изтегляне, залъгващо движение и вкарване на ляв удар. Знаех си, че ще се получи. Това е един доста силен удар и той падна на земята, а аз си го бях представял много пъти. Нещата станаха така, както ги предвидих. Винаги съм искал да се бия с него. Около него има аура и мистика и той се справи добре в турнира, като успя да нокаутира опонентите си в първия рунд. Поздравления за него, защото той взе участие в турнир пълен с убийци и успя да стигне до финала. За мен е чест, че той стана част от моята история, а аз част от неговата. Не можете да отнемете нищо от постиженията на Фьодор.“, коментира новият двоен шампион на Bellator.

Чуйте цялото му изказване тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.