Начало ММА Фьодор с първи думи след загубата
0

Фьодор с първи думи след загубата

Фьодор с първи думи след загубата
0

Живата легенда Фьодор Емелианенко успокои феновете си в социалните мрежи с трогателна публикация. „Последния император“ загуби от Раян Бейдър финалната битка на Bellator Heavyweight Grand Prix с нокаут за 35 секунди. Това беше неговия последен двубой от договора с Bellator. Дългогодишните фенове на световния ММА бяха обезпокоени за състоянието на руснака и затова той коментира загубата на Bellator 214 със следните думи:

„Чувствам се добре след битката. Аркадата над окото не е сериозна и вече ми направиха няколко шева. Мисля, че ще се възстановя след няколко седмици. Искам да благодаря на всички, които ми помогнаха в подготовката за битката, на всички, които дойдоха на събитието и на тези, които станаха рано, за да ме гледат. Благодаря на всички за подкрепата и молитвите. Всичко е по волята на Бог.“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.