Начало Бокс Джошуа и Руис на ринга в полунощ българско време
0

Джошуа и Руис на ринга в полунощ българско време

Джошуа и Руис на ринга в полунощ българско време
0

Началният час на дългоочаквания реванш между Антъни Джошуа и Анди Руис, който ще се проведе в Саудитска Арабия, беше обявен.

Организаторите на шоуто съобщиха, че двете звезди в тежката категория на професионалния бокс ще се отправят към ринга около полунощ на 7 срещу 8 декември местно време. За българските фенове това означава, че те ще могат да се насладят на шоуто в същия час, тъй като България и Саудитска Арабия са в един и същ часови пояс.

Все още се очаква да бъдат обявени двубоите, които ще подгреят шоуто в Саудитска Арабия. Към момента е ясно единствено, че Александър Поветкин ще срещне Майкъл Хънтър в другото основно събитие за вечерта. Еди Хърн пък потвърди слуховете за евентуален дамски двубой: „Оглеждаме възможностите за дамски двубой. Послушахме критиците и зададохме въпроси на организаторите. Шоуто ще бъде грандиозно, няма спор. Чуваме, че поставят основите на нещо голямо там. Каквото боксът е направил за мен, като изграждане на самочувствие, ще направи и за Саудитска Арабия. Не е само двама души, които се бият“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.