Начало Бокс Уайлдър пожела мач с Анди Руис

Уайлдър пожела мач с Анди Руис

Уайлдър пожела мач с Анди Руис
0

„Много по-лесна за организиране и много по-интересна от тази с Антъни Джошуа“ – така оцени Дионтей Уайлдър евентуалната негова среща на ринга с Анди Руис-младши.

Британската суперзвезда ще се опита да вземе реванш от мексиканеца на 8 декември в Саудитска Арабия. Двамата ще решат при кого да отидат всички световни титли в тежка категория, с изключение на версия WBC, която е в ръцете на Уайлдър.

Снимка: БТА

„Бронзовия бомбардировач“ се е прицелил към обединителна битка:

„Мачът с Руис би бил много по-голям. Надявам се да победи отново Ей Джей и да разберем кой от нас двамата е по-голям шампион“, заяви Уайлдър.

„С Джошуа вече много пъти опитахме. Така и не се разбрахме за среща мечта, виждате какво искат феновете – един шампион, едно лице, едно име.“

Снимка: БТА

По всичко изглежда, че американецът ще стиска палци Руис да спечели „Сблъсъка в дюните“.

„Това е гладиаторски спорт. Спорт за мъже. Аз съм голям мъж и нямам време за игрички. Виждам, че и Руис е такъв, затова съм убеден, че с него ще се разберем много лесно. Ще бъде страхотен мач!“, завърши Уайлдър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.