Начало Бокс Джошуа към Фюри: Ще съм готов за декември
0

Джошуа към Фюри: Ще съм готов за декември

Джошуа към Фюри: Ще съм готов за декември
0

Антъни Джошуа е готов да се изправи срещу Тайсън Фюри през декември. Това обяви самият той в социалните мрежи. Ей Джей бе предизвикан от шампиона на WBC в тежка категория. „Циганския крал“ призова бившия носител на поясите на WBA, WBO, IBF и IBO да се срещнат до края на годината, за да изпълнят мечтата на феновете и да разрешат споровете си на ринга.

Мнозина, включително и мениджърът на Джошуа Еди Хърн, не приемат сериозно желанието на Фюри. Промоутърът дори заяви, че не вярва на думите на Тайсън, но въпреки това ще опита да проведе проучвателна среща с Франк Уорън и Боб Аръм, за да обсъдят възможността за организиране на битката.

Ей Джей обаче даде да се разбере, че не се притеснява от това да се качи на един ринг с непобедения си сънародник. „Спокойно. Не правя онлайн дискусии, за да събирам тълпата, така че ако наистина си сериозен по темата, свържи се с @258mgt (агентите на Джошуа). Да знаеш, че ще съм готов за декември“, заяви бившият шампион.

Тепърва предстои да се види дали действително мечтаната от мнозина битка ще бъде организирана. Припомняме, че Фюри няколко пъти каза, че иска да се боксира с Джошуа без пари, на „Уембли“, за да достави радост на феновете. И сега ще има възможност да докаже тези си думи.