Начало Бокс Джошуа поканил Тишченко в щаба си

Джошуа поканил Тишченко в щаба си

Джошуа поканил Тишченко в щаба си
0

Бекграундът от хора, които искат да помогнат на Антъни Джошуа в подготовката му за реванша с Олександър Усик става все по-голям. След треньора на Тайсън Фюри и Евгени Тишченко изяви готовност да съдейства в тренировъчния процес на британеца.

Руският боксьор сподели очакванията си от реванша между Джошуа и Усик.

,,Впечатлен съм от Антъни. Мисля, че ще той ще направи всичко за да постигне положителен резултат, въпреки факта, че в първата среща не изглеждаше добре“, каза Евгени.

Boxing – WBA, IBF & WBO Heavyweight Titles – Anthony Joshua v Oleksandr Usyk – Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain – September 25, 2021 Oleksandr Usyk celebrates winning his fight against Anthony Joshua Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Руснакът е получил покана да се включи в подготовката на Джошуа още преди първата среща между двамата.  

,,Да, имаше обаждане, но тогава бях зает с моя битка. Ако сега предложат да отида в лагера им месец преди собствената ми среща, тогава ще откажа отново. Ако моментът е подходящ бих се радвал да отида в лагера на Джошуа. Отново всичко зависи от плановете ми. Няма да има такова нещо: „О, Джошуа ми се обади, хвърлям всичко и излитам“. Макар че ми е много интересно“, категоричен бе руснакът.

Мнозина упрекнаха руснака, че би станал част от лагера на врага.

,,Това е спорт. Не виждам нищо престъпно в това, това е нормално явление. Не се страхувам от хейт. Дори да подготвям Антъни ще подкрепям украинеца“, призна руснакът.