Начало Бокс Джошуа потренира в басейна с Майкъл Фелпс (ВИДЕО)

Джошуа потренира в басейна с Майкъл Фелпс (ВИДЕО)

Джошуа потренира в басейна с Майкъл Фелпс (ВИДЕО)
0

Антъни Джошуа, който е бивш шампион по бокс при професионалистите на IBF, IBO, WBA Super и WBO в тежка категория, продължава да разнообразява тренировките. Този път той влезе в басейна, за да плува редом до най-голямата олимпийска, а и може би световна легенда в спорта – Майкъл Фелпс.

Носителят на цели 23 олимпийски титли в плуването и общи 28 отличия от най-големия спортен форумна планената показа тънкости в своя спорт на английския боксьор. Джошуа е олимпийски шампион от Игрите в Лондон през 2012 година в супер тежка категория, на които Фелпс спечели 4 титли и 2 сребърни медала.

Припомняме, че Олександър Усик спечели поясите на IBF, WBA Super, WBO и IBO в тежка категория, надделявайки над Джошуа след категорично съдийско решение в негова полза на боксова гала, провела се на 25 септември на стадиона на футболния отбор Тотнъм.

Пред Антъни Джошуа стоят две опции в момента. Едната е да проведе реванш с Олександър Усик, за да се опита да си върне титлите.

Другата е да отсъпи, за да може да се организира обединителен двубой за абсолютната титла в тежка категория, който би противопоставил шампионът на WBC – Тайсън Фюри и носителят на останалите 3 (4 титли) – Олександър Усик.

За момента нищо не е ясно като се знае само, че Джошуа ще иска поне 8-цифрова сума за евентуално оттегляне от реванш с Усик.