Начало Бокс Джошуа призна, че може да се отдръпне от реванш с Усик при добра оферта

Джошуа призна, че може да се отдръпне от реванш с Усик при добра оферта

Джошуа призна, че може да се отдръпне от реванш с Усик при добра оферта
0

Бившият двукратен световен шампион в тежка категория – Антъни Джошуа призна, че не е напълно изключено той да се отдръпне от планирания реванш с Олександър Усик.

Украинецът победи „Ей Джей“ в края на септември, взимайки трите му световни титли. Победата означаваше, че британецът ще получи реванш през първата третина от 2022 г., но все още няма дата или локация.

През последните седмици започна все по-ччесто да се споменава, че Джошуа може и да даде своя ред на опашката на Тайсън Фюри, ако „Краля на циганите“ и Усик успеят да се споразумеят за мач помежду им, а Джошуа да се бие с победителя.

И въпреки че такава оферта все още не съществува, то 31-годишният британец с нигерийски корени призна, че при точното предложение той и екипа му ще трябва да седнат и да обсъдят положението.

„Хората знаят, че не трябва да ме питат за тези неща“, заяви Джошуа.

„Досега никой не е дошъл при мен с подобен казус, защото мраз подобни глупости. Намирам се в такъв етап от кариерата ми, че за мен най-важно е уважението, а не парите.

„Не е нужно да ме харесвате, но трябва да ме уважавате. Искам хората да ме знаят като човек, който винаги се изправя и завръща победоносно. Искам да знам, че съм се бил с най-добрите и ен съм избягал от никой и нищо.

„Що се отнася до това дали бих приел пари, за да остава Фюри и Усик да се бият… ще бъда честен. Може и да не е много морално, но също така искам хората да ме знаят и като добър бизнесмен.

„Искам да взимам правилни решения в кариерата и живота ми и ако парите са добри, ще седнем с моя отбор и ще го обсъдим“, поясни Джошуа.