Начало Бокс Джошуа призна: Не трябваше да давам на Руис да позира с титлите

Джошуа призна: Не трябваше да давам на Руис да позира с титлите

Джошуа призна: Не трябваше да давам на Руис да позира с титлите
0

Помните ли момента, в който Анди Руис-младши взе световните титли на Антъни Джошуа, за да се снима с тях? Случи се на последната пресконференция… преди най-големия шок в бокса за XXI век. В крайна сметка мексиканецът си прибра поясите и в момента е най-обсъжданият човек в занаята.

Ей Джей не може да забрави тази злополучна среща с медиите и в момента съжалява за жеста.

„Чисто психологически не трябваше да ги давам. Винаги съм казвал, че тези пояси не представляват мен, но аз имам своите отговорносит като шампион“, сподели бившият №1 в специален промо филм за реванша с Руис.

„Бях отговорен човек и преди да стана шампион. Коланите ги няма, но аз още имам шампионски манталитет. Боксът е много повече от няколко пояса.“

Джошуа отрече част от конспирациите, свързани с шокиращата му първа загуба като професионалист.

Езикът на тялото му преди мача беше доста притеснителен, а при самото си появяване на ринга беше нетипично нервен.

„Толкова бях спокоен. Не виждам напрежение в бокса. Хората преувеличават, аз си излизам спокоен за мачовете“, обясни британецът.

Освен това сложи край на слуха, че е бил нокаутиран по време на спаринг в дните преди 1 юни.

„Всички искат да бъдат известни. Повече от това да бъдат добри бойци. Лудост са тези истории, че съм бил нокаутиран. Вече дори не можеш да се насладиш на тренировките си. Без някой да започне с фалшиви новини, с които ще си припечели 5 минути слава. Плащаш на боксьор да дойде на твоя тренировъчен лагер, биеш го всеки рунд, а след това той дава глупаво интервю.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.