Начало Бокс Джошуа: След като победя Руис, искам всички да ми се поклонят (ВИДЕО)

Джошуа: След като победя Руис, искам всички да ми се поклонят (ВИДЕО)

Джошуа: След като победя Руис, искам всички да ми се поклонят (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион в тежка категория на IBF, WBO и WBA“Super“ – Антъни Джошуа (22-1) е пределно мотивиран и готов да си върне трона.

Снимка: БТА

Британецът от нигерийски произход бе свален на земята буквално и преносно на 1-ви юни, когато Анди Руис-младши (33-1) го победи чрез технически нокаут в седмия рунд.

Доста неща се изговориха и много хора изказаха мнение за каквото се сетите – някои с право, други не чак толкова. Вчера 30-годишният бивш хегемон също взе думата и каза някои доста интересни неща, които не резонират с добре познатата му персона на скромен и вежлив гигант.

„Ще се бия с най-добрия боксьор в моята дивизия, така че трябва да подходя като претендент“, заяви Джошуа.

Снимка: БТА

„Ще го напердаша и ще ви демонстрирам колко добър съм наистина. Защото всички говорят колко невероятен е той, но когато го победя искам всички да ми се поклонят.

Имахме достатъчно време да се подготвим за реванша и да се рестартирам. Правя си изводите от спаринг сесиите, те са единственият барометър, от който имам нужда.

Знам, че ме очаква тежък двубой, но в никакъв случай не ме е страх от Анди. Не се притеснявам да влизам на размени с него“, бяха част от словата на бившия шампион.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.