Начало Бокс Джошуа защити Даниел Дюбоа
0

Джошуа защити Даниел Дюбоа

Джошуа защити Даниел Дюбоа
0

Носителят на четири пояса в тежка категория Антъни Джошуа се притече на помощ на Даниел Дюбоа, който допусна първа загуба през уикенда.

23-годишният боксьор отстъпи с технически нокаут в 10-я рунд на Джо Джойс, след като лявото му око се поду и затвори вследствие на ударите на съперника му. Дюбоа прецени, че не може да продължи двубоя и коленичи на ринга, като реферът отброи и прекрати срещата.

“Ако Даниел има нужда от човек, с когото да поговори – да ми се обади. Лесно е да го критикуват извън ринга, но някои хора напълно се объркаха. Даниел пое огромен риск в тази мач, както и Джо Джойс. И двамата бяха наясно с опасностите, но се хвърлиха напред. Чувал съм хората гордо да говорят за това как някой се предава в ММА. Но когато боксьор се откаже, защото очната му ябълка е на път да изпадне, веднага го наричат “страхливец”. Наистина ли? Времето на Даниел ще дойде. Вярвам, че ще се бия и с него, и с Джойс. Джойс е подценяван. Като аматьор беше невероятен. В момента британският бокс в тежка категория изживява страхотни дни, никога не е бил по-силен, и тези двамата са част от това”, коментира Джошуа пред “Сън”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.