Начало Бокс Дюбоа: Винаги съм знаел, че ще нокаутирам Дилиън Уайт

Дюбоа: Винаги съм знаел, че ще нокаутирам Дилиън Уайт

Дюбоа: Винаги съм знаел, че ще нокаутирам Дилиън Уайт
0

Даниел Дюбоа, който е една от новите надежди на Англия в тежка категория, заяви, че е напълно по възможносите му да нокаутира Дилиън Уайт.

„Винаги съм знаел, че ще нокаутирам Дилиън. Още по-сигурен съм, след като видях какво му направи Поветкин в събота вечер. Ако Александър го направи отново, може би той ще трябва да се изправи срещу мен“, сподели Дюбоа пред boxingscene.com.

Дюбоа има баланс от 14 успеха в 14 срещи на професионалния ринг (13 от които с нокаут). На него му предстои двубой срещу холандеца Рикардо Снайдерс (18-1). Сблъсъкът ще се състои тази събота в „BT Sport Studio“ в Стратфорд, Великобритания. Залогът е интерконтиненталния пояс на WBO в тежка категория, който е притежание на Дюбоа.

При успех в двубоя за „Динамита“, то той ще се доближи до шампионски сблъсък срещу Антъни Джошуа за титлата на Световната Боксова организация (22-годишният боец се намира на 3 място в ранглистата на WBO преди сблъсъка със Снайдерс).

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".