Начало ММА Боец от UFC пропуска бойна гала заради коронавирус

Боец от UFC пропуска бойна гала заради коронавирус

Боец от UFC пропуска бойна гала заради коронавирус
0

Боецът Гига Чикадзе ще пропусне UFC Fight Night 175 заради коронавирус. Събитието ще се проведе през уикенда в Лас Вегас, Невада. Грузинецът трябваше да спори в октагона срещу Алекс Касерес, но вирусната инфекция принуди боецът да се оттегли от двубоя. От UFC реагираха мигновено като на негово място беше извикан Кевин Крум (21-12). Сблъсъкът между двамата ще бъде в категория „перо“.

Чикадзе ще трябва да почака четвъртия си сблъсък в най-известната ММА верига в света. Роденият в Тбилиси боец има баланс от 10 победи и 2 загуби в ММА. Цели 7 срещи той е приключил преди финалния гонг (6 с нокаут и 1 след събмишън).Чикадзе се намира в серия от 5 поредни успеха като няма загуба в клетката от над 2 години.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".