Начало Бокс Джулиъс Франис нокаутира брутално уличен бабаит (ВИДЕО)

Джулиъс Франис нокаутира брутално уличен бабаит (ВИДЕО)

Джулиъс Франис нокаутира брутално уличен бабаит (ВИДЕО)
0

В бокса има стар закон – „Силата те напуска последна“. А в боя има друг неписан закон – понякога да изразяваш мъжеството си, търсейки конфликт на улицата, може да има особено неприятни последици за теб. Това разбра по трудния начин наперен младеж, който явно не разпозна човека на когото налита.

Джулиъс Франсис е бивш шампион по бокс на Великобритания, изправял се срещу Майк Тайсън. Към момента той работи като охрана в център за забавления Boxpark в Лондон. Фрустрирания млад господин очевидно не иска да си тръгне от сградата по цивилизования начин и накрая дори раздаде няколко юмрука на колегите на Франсис. Това явно преля чашата за бившия боксьор и той излезе на открит терен за да се конфронтира с хулигана. Можете да видите как най-агресивният от групичката тръгва към него и вдига нещо като гард. Но мощния десен на Франсис го изпраща в друго измерение на живота, където да преосмисли държанието си на спокойствие.

От управата на Boxpark излязоха с изявление в защита на Франсис. Според собственика, всички охрани са били изключително търпеливи и толерантни като повече от 15 минути са се опитвали да се разберат с необуздания мъж. Съобщението завършва с „Ние седим до Джулиъс“.

Засега няма данни за състоянието на пострадалия.