Начало Бокс Битият от Тайсън го замерил с вода
0

Битият от Тайсън го замерил с вода

Битият от Тайсън го замерил с вода
0

Майк Тайсън е бил сериозно провокиран, за да излее гнева си върху мъжа в самолета. „Железния“ отново попадна в полезрението на медиите, след като наби пасажер по време на полет от Сан Франциско за Флорида. Кадрите обиколиха световния видеообмен и се превърнаха в една от най-коментираните теми през тази седмица.

От екипа на легендата са категорични, че той е сдържал максимално дълго време нервите си, но в крайна сметка провокативното и невъзпитано поведение на човека зад него по време на полета е прекрачило границите му на търпение. Джоан Минано, представител на Тайсън, излезе с позиция:

За съжаление, господин Тайсън имаше инцидент по време на полета с агресивен пътник, който е започнал да го тормози и го е замерил с бутилка с вода, докато той е бил на седалката си“, гласи становището.

От полицията също излязоха с кратко известие по темата. „Субектът (набитият) ни осигури минимални детайли от инцидента и отказа да сътрудничи повече на полицейското разследване. И двамата са освободени“.

Самият Тайсън пък присъства на парти на канабиса в Маями. За срещата си с него се похвали легендата в кеча Рик Флеър, който публикува снимки в социалните мрежи, докато двамата пушат марихуана.