Начало Бокс Бойци защитиха Майк Тайсън за агресията в самолета

Бойци защитиха Майк Тайсън за агресията в самолета

Бойци защитиха Майк Тайсън за агресията в самолета
0

Основно правило за всеки жител на планетата Земя трябва да бъде да не провокира Майк Тайсън. Това разбра млад мъж на полет от Сан Франсиско за Флорида, след като бе нападнат с удари от „Железния“ Майк.

Атаката, която бе документирана на видео, стана обект на коментари не само от обикновени фенове и потребители на социалните мрежи, но и от професионални бойци. Голяма част от тях застанаха на страната на Тайсън.

По информация на TMZ Майк се е опитал на няколко пъти да помоли спокойно мъжа на седалката зад него да се успокои, но той не го е послушал. Окървавеният младеж е говорил с полицията, но все още не са повдигнати обвинения срещу Майк.

Ето някои от коментарите в Twitter на професионални бойци като Бен Ротуел, Келвин Гастелъм, Джош Барнет, Джими Манува, Джеймс Вик и други, които подкрепят Тайсън:

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".