Начало Бокс Рой Джоунс за евентуален реванш с Тайсън: Не мога да кажа не

Рой Джоунс за евентуален реванш с Тайсън: Не мога да кажа не

Рой Джоунс за евентуален реванш с Тайсън: Не мога да кажа не
0

Бившият хегемон в четири дивизии в професионалния бокс Рой Джоунс Младши заяви, че ще му бъде трудно да откаже на Майк Тайсън за реванш. Двамата изиграха осем рунда през изминалия уикенд, а двубоят им завърши с равенство.

„Не съм много разумен, когато става въпрос за бокс. Ако ме повикат, ще се отзова. По-добре да питате някой от съветниците ми, защото не съм много умен. Не мога да кажа не. Добре, че боксът не е наркотик, защото не мога да отказвам“, заяви Рой Джоунс само дни след оспорвания двубой с другата жива легенда на бокса Майк Тайсън.

Джоунс добави, че равенството с Тасйсън не е проблем за него, а единственото, което може да го притесни в евентуален реванш е теглото на „Железния“.

„Окей съм с равенството. Чух, че той иска да се срещне отново, но той е доста голям. Тежеше около 110 килограма, но се усещаше доста повече, повярвайте ми“, допълни майстора на нокаута от близкото минало.

Джоунс добави и комплименти към Майк Тайсън, като изтъкна добрата му форма.

„Майк може да се бие с всеки, ако остане в такава форма. Изигра осемте рунда без проблем. Хората ще имат проблеми в първите рундове с него. Най-трудно е да минеш през първите два рунда“

51-годишният Джоунс приключи почти 30-годишната си кариера през 2018-та. Изглежда, че огънят му за битки се е възпламенил отново, тъй като по-рано тази седмица той намекна, че би се изправил и срещу живата легенда на ММА Андерсън Силва, който е свободен агент към момента.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.