Начало Бокс Чел Сонен: Майк Тайсън ще е на допинг срещу Рой Джоунс

Чел Сонен: Майк Тайсън ще е на допинг срещу Рой Джоунс

Чел Сонен: Майк Тайсън ще е на допинг срещу Рой Джоунс
0

Бившият претендент за титлите в средна и полутежка категория на UFC Чел Сонен е сигурен, че Майк Тайсън ще използва допинг в предстоящата му битка с Рой Джоунс на 28-ми ноември. Сонен се упова на признанията на Тайсън, че по време на активната си състезателна кариера е мамил „допинг ченгетата“ по различни начини.

„Не само, че Тайсън е изполвал допинг в миналото, той ще използва допинг и сега и ще влезне допингиран в битката с Рой Джоунс“, заяви Сонен в YouTube канала си.

Самият Чел Сонен на два пъти е бил хващан в нарушаване на анти-допинговите правила и е бил наказван от Американската анти-допинг агенция (USADA).

„Джон Джоунс правеше същото. Употребяваше кокаин, но казваше, че не пипва стероиди. След това се провали на няколко теста…„, допълва Сонен.

53-годишният Майк Тайсън изглежда наистина във великолепна форма преди завръщането си на ринга след 15-годишна състезателна пауза, но дали това означава, че със сигурност използва допинг?

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.