Начало Бокс Тайсън и Рой Джоунс ще опитат да счупят рекорд по гледаемост

Тайсън и Рой Джоунс ще опитат да счупят рекорд по гледаемост

Тайсън и Рой Джоунс ще опитат да счупят рекорд по гледаемост
0

Платените гледания за Майк Тайсън – Рой Джоунс-младши ще са на стойност 50 долара в САЩ. Цената, за да се гледа шоумача, е една идея по-ниска от обичайната за големи галавечери.

Стрийминг платформата е платила 50 милиона долара за правата да излъчи шоуто на живо.

Идеята на организаторите е да се опитат да счупят рекорд по гледаемост, като не налагат цени от порядъка на 80-100 долара за домакинство. Такива видяхме в битките между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, Флойд Мейуедър и Мани Пакио и др.

На галата няма да има публика заради коронавируса. Всички постъпления ще бъдат единствено от платени гледания (Pay-per-view).

Към момента е известен още един мач – Джейк Пол срещу Нейт Робинсън от НБА. Стана ясно, че рапърите Еминем и Лил Уейн ще изпълнят част от хитовете си преди завръщането на Тайсън и Джоунс.

Форман намекна: Майк Тайсън има проблем и го крие

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.