Начало ММА Пуснаха ранни залози за Хабиб – Джи Ес Пи

Пуснаха ранни залози за Хабиб – Джи Ес Пи

Пуснаха ранни залози за Хабиб – Джи Ес Пи
0

Хабиб Нурмагомедов разбуни духовете с коментара в социалните мрежи „октомври – Гейджи, април – Джи Ес Пи“. Дагестанецът вече неведнъж каза, че обмисля да направи само още две излизания в октагона.

Мачът с Джъстин вече е официален, а за такъв с легендарния Джордж Сейнт-Пиер все повече се спекулира.

Букмейкърите вече пуснаха залози, като „Орела“ е сериозен фаворит.

Победа за него се оценява с 1,50, докато ставката за успех на пенсионирания боец е 2,70. Съществува възможност за прогнозиране кога ще се състои евентуалният мач.

Да се проведе преди 31 декември следващата година – 1,10, а след това би изплатило умножено по 6,50.

„Разбира се! Все пак говорим за изпращането му. Той винаги е бил честен към нас и към спорта. Изключително много го харесвам. Ще направя всичко, което поиска от мен“, заяви Дейна Уайт по повод желанията на Хабиб за мач със Сейнт-Пиер.

Хабиб сам ще избере последния си съперник

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.