Начало ММА 3 стъпки пред Сейнт Пиер за мач с Хабиб
0

3 стъпки пред Сейнт Пиер за мач с Хабиб

3 стъпки пред Сейнт Пиер за мач с Хабиб
0

Легендата Джордж Сейнт Пиер трябва да предприеме точно 3 стъпки, за да се изправи срещу шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов.

Това обяви мениджъра на „Орела“ Али Абделазиз пред ESPN. За мач между двамата се говори от дълго време, като Хабиб нееднократно изяви готовност да се изправи срещу излезлия в „пенсия“ боец. Слуховете за това дали подобен мач е възможен често са разнопосочни, но изглежда, че Абделазиз не се е отказал от организирането му и възможността да спечели много пари от това.

„Мислите, че не мога да организирам този мач? През 2017 г. Джордж Сейнт Пиер искаше да се бие за титлата в средна категория с Майкъл Биспинг. Дейна Уайт не му вярваше и аз се намесих, като приятел. Убедих Шон Шелби от UFC да навие Дейна за среща с Джордж. И Джордж отиде във Вегас. Не съм му бил мениджър, само помагах като приятел“, разказа Абделазиз спомените си преди победата на Сейнт Пиер над Биспинг в последния му двубой.

twitter.com

След като припомни колко е влиятелен, мениджърът разкри какво ще бъде необходимо за двубой между 39-годишният канадец и Хабиб Нурмагомедов.

„Ако Джордж наистина иска този мач, трябва да направи 3 стъпки. Да вдигне телефона и да ми се обади, може да се обади направо и на Дейна. Дейна го уважава, а не харесва много хора. След това трябва да влезе в категорията – 70,3 кг. И да комуникира. Той има добър екип, но винаги може да ми звънне. Всеки може да види какво стана през 2017 г. Аз комуникирам с хората. Но само се говори, че иска да се бе с него. Изпрати локация, както каза Хабиб. Дай един телефонен номер и ще го организираме.