Начало Бокс Тайсън полудя, преби пасажер в самолет! (ВИДЕО)
0

Тайсън полудя, преби пасажер в самолет! (ВИДЕО)

Тайсън полудя, преби пасажер в самолет! (ВИДЕО)
0

Пасажер разбра от първо лице какво е да бъдеш удрян от Майк Тайсън. „Железния“ бе провокиран от пътник в самолет малко след излитането му от летището в Сан Франциско в посока Флорида. Двамата са пътували един зад друг в първа класа.

Видеото не показва целия инцидент, но в TMZ показаха кадри, на които се вижда как човекът зад Тайсън първо се снима с него, след което многократно прави коментари и изказва мнение за боксовата легенда. В един момент той дори нарича Тайсън и спътника му „селяни“.

По всяко вероятност в този период нервите на бившия световен шампион не са издържали. В последствие се вижда как той нанася серия от удари в главата и тялото на пасажера, докато човекът до него се опитва да го успокои.

55-годишният Майк го очаква поредно съдебно дело в живота му. Тайсън премина през множество такива, заради които бе докаран и до банкрут. В последните години обаче „Железния“ е доста спокоен, като не е ставал част от подобни свади. От TMZ информират още, че всичко вече е попаднало под ударите на закона, като набитият мъж е дал показания в полицията след кацането на самолета.