Начало Бокс Железния Майк е готов за следващата жертва (видео)
0

Железния Майк е готов за следващата жертва (видео)

Железния Майк е готов за следващата жертва (видео)
0

Бившият световен шампион Майк Тайсън навърши наскоро 55 години, но изглежда е готов да се насочи към следващата си жертва на ринга. „Железния” публикува видео от една от последните си тренировки. И на кадрите по никакъв начин не личи възрастта на „Най-лошия човек на планетата”.

Тайсън се завърна на ринга през ноември миналата година, когато се изправи в 8-рундов демонстративен мач срещу друга легенда от близкото минало – Рой Джоунс-младши. Двамата направиха качествена среща, която официално завърши наравно, но всъщност бе спечелена категорично именно от Майк.

От въпросния двубой измина близо година, като за този период в световната преса се извъртяха много и различни имена, срещу които Тайсън може отново да разменя удари. Най-силно дискутирани бяха тези на Ивендър Холифийлд и Ленъкс Люис. За съжаление и до момента няма потвърждение на нито една от въпросните битки.

Съдейки по показаното на видеото обаче, то определено „Железния” е в нужната форма, за да може скоро да проведе следващ демонстративен мач. На нас остава само да се надяваме, че това ще се случи до края на годината.