Начало Бокс Ленъкс Люис: Имам недовършена работа
0

Ленъкс Люис: Имам недовършена работа

Ленъкс Люис: Имам недовършена работа
0

Ленъкс Люис не изключи възможността и той да се завърне отново на боксовия ринг, по подобие на Майк Тайсън и Рой Джоунс младши.

Последният неоспорим световен шампион в тежка категория призна, че не е особено голям привърженик на подобни мачове, тъй като те поставят боксьорите в не особено ласкателна светлина. Все пак Люис не скри, че при подходяща възможност, би се качил отново между въжетата. Такава причина би бил шанс за мач срещу Ридик Боуи, когото нокаутира във финала на Олимпийските игри в Сеул през 1988 г., но след това така и не се срещнаха при професионалистите.

Снимка: БГНЕС

“Изглежда много забавно. Вижте Майк Тайсън – Майк прави много неща, например кеч, снима се във филми и дори има собствено шоу. Той знае как да забавлява хората, оправя се добре в такива ситуации. Когато коментирах за НВО ме сложиха точно до екшъна. Сигурно да ме накарат да си мисля, че мога да се завърна в тяхно шоу, или нещо такова. Но така и не се случи, не се запалих. Погледнах към историята защо боксьори се завръщат на ринга – най-често е защото нямат какво друго да правят. Хората постоянно ги питат кога е следващият им мач и срещу кого ще се изправят. Но това не е от полза за тях, прави ги да изглеждат зле. Винаги съм предпочитал да стоя далеч от това. Но, ако всичко е както трябва, може и да се завърна. Говори се, че Ридик Боуи иска да се бие с мен, а там имаме недовършена работа”, коментира Люис.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.