Начало Бокс Майк Тайсън: Мисля, че победих. Но нямам проблем и с равенството

Майк Тайсън: Мисля, че победих. Но нямам проблем и с равенството

Майк Тайсън: Мисля, че победих. Но нямам проблем и с равенството
0

Да зърнеш Майк Тайсън отново на ринга…

15 години по-късно тази тръпка бе усетена от милиони фенове на бокса, които проследиха с огромно внимание и вълнение завръщането на величието в спорта. „Железният“ Майк показа отлична форма на 54 години в демонстративна среща срещу друга легенда – Рой Джоунс-младши.

Когато искам нещо, просто го правя. Няма невъзможни неща“, с усмивка заяви Тайсън минути преди битката в Лос Анджелис, САЩ. Бившият абсолютен световен шампион в тежка категория все пак не скри, че до известна степен се притеснява.

Но Тайсън не показа никаква неувереност на ринга, а напротив – голямо желание да се докаже. Той прие позитивно и решение на анонимните съдии, които обявиха равенство след последния 8-ми рунд.

„Мисля, че победих, но няма проблем и да е равен“, бяха първите думи на легендарния американец. Той добави, че по-важното е феновете да са останалите доволни.  След това Майк се обърна към Рой Джоунс: „Знам, че те нацелих добре, но ти пое ударите.

По регламен този мач се игра с рундове по 2, а не 3 минути. Тайсън сподели, че е останал свеж заради подготовката си.

„Тренирах за 3-минутни рундове“, посочи бившият крал в тежката категория. Той загатна, че може още веднъж да ги видим на ринга.

„Ще го направим отново“, обърна се към Рой Джоунс.