Начало Бокс Майк Тайсън: Свалих 30 килограма!

Майк Тайсън: Свалих 30 килограма!

Майк Тайсън: Свалих 30 килограма!
0

Майк Тайсън може да е в средата на 50-те си години, но шампионската му воля не стихва. Най-младият световен шампион в история не спира да удивява.

По-рано тази година „Железния Майк“ обяви изненадващо завръщане на ринга.

След серия от впечатляващи тренировъчни видеа сега нокаутьорът призна, че е свалил 30 килограма.

„Започнахме да тренираме, влязох в режим. Бях 130 килограма, а сега съм 100 – чувствам се прекрасно“, Тайсън заяви пред FightHype.

Наскоро Майк показа коремната си преса със снимка в социалните мрежи.

„Чувствам се неудържим в момента. Сякаш отново съм в прайма си. Боговете на войната искат да се бия пак“, допълни бившият №1 в тежка категория.

Идеята на Майк Тайсън е да организира благотворителни мачове. Непрестанно се спекулира с името на първия му съперник след 15-годишната пауза.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.