Начало ММА Хранителният режим на Конър Макгрегър: Денят ми започва с чаша вода

Хранителният режим на Конър Макгрегър: Денят ми започва с чаша вода

Хранителният режим на Конър Макгрегър: Денят ми започва с чаша вода
0

Големите супер звезди са големи не само защото тренират много, но и защото полгата неимоверни грижи за здравето и тялото си. Всичкият талант на света не би ви помогнал, ако няма правилното възстановяване и не ядете точните храни и добавки.

Бившият шампион на UFC в две категории – Конър Макгрегър, е чудесен пример за това колко важна е правилната диета. В бойните спортове буквлано всеки грам е от значение, а качването и свалянето на телесна маса често пъти изжяда много глави и провлая не малко кариери.

Ирландецът, който може да си позволи охолен живот и всякакви прищявки, не изпитва затруднения да се храни с най-качествената храна, която за много други негови колеги не е достижима.

„Всеизвестния“ разкри как протича ежедневието му в процеса на завръщане към Октагона. Макгрегър разкри и хранителния режим, който спазва, за да бъде в оптимална форма.

„Първото нещо, с което започва денят ми, е чаша вода“, споделя Конър.

„След това правя физзарядка и тогава е време за закуска. Дали ще са яйца, картофи с гъби. Сок от къдраво зеле и спанак. Не може и без пловодве – ягодово смути, ягоди с диня или ананас и с това се изчерпва една пълноценна моя закуска.

„След като съм приключил с яденето, почивам за малко и започвам с тренировките. Когато приключва с първата сесия е време за обяд. Обикновено той включва ориз със зеленчук, който расте под земята. Картофено пюре с пиле също е вариант. Обядът зависи от това каква ще бъде следобедната ми тренировка.

„Всичко това дава своето отражение и то в големи количества. Всичките малки детайли са важни. Те правят голямата картинка пълна.

„Всичко опира до изградената структура. Будя се в определено време, тренирам в опредеделно време. Подреденият график е ключов за успеха.

„Човек трябва да е структуриран. Не може да гониш големите успехи, ако винаги закъсняваш или постояно си в движение“, допълва Макгрегър, който не се е бил от лятото на 2021-ва.