Начало ММА Витор Белфорт се връща в клетката
0

Витор Белфорт се връща в клетката

Витор Белфорт се връща в клетката
0

Един от пионерите на UFC Витор Белфорт ще сложи край на почивката си от състезателна дейност и ще се върне към професионалните битки през следващата година. Късно вчера той гостува на ММА репортера Ариел Хелуани и сподели, че се връща в клетката през следващата година:

„Ще продължа с битките. Сега съм свободен агент и водя преговори с организация за подписването на договор. Имам добри новини за вас и догодина се завръщам. Нямаше по-добър момент да съм свободен агент. Виждам, че имаме нужда от промяна в спорта. “ , коментира Белфорт.
Легендарният бразилски боец развълнува феновете си още повече след това негово изявление, като публикува снимка в Инстаграм профила си със запитване под нея:
„Ако можехте да изберете още един двубой да се случи отново, срещу кого бихте искали да е? Вандерлей Силва, Чък Лидел, Тито Ортиз, Дан Хендерсън, Майкъл Биспинг?

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".