Начало ММА Ортега се възстанови бързо след пердаха от Холоуей (СНИМКА)
0

Ортега се възстанови бързо след пердаха от Холоуей (СНИМКА)

Ортега се възстанови бързо след пердаха от Холоуей (СНИМКА)
0

Браян Ортега не успя да отнеме титлата на Макс Холоуей в категория перо на UFC, а освен разочарован от неуспеха си, боецът се прибра вкъщи и със затворено око и счупени нос и пръст. Щетата, която му бе нанесена по време на мача беше толкова голяма, че на „Т-City“ му бе забранено да стъпва в клетката на UFC в следващите шест месеца.

Шампионът Холоуей доминира претендента Ортега през по-голямата част от времето, като единствено през третия рунд американецът успя да отстои на атаките на хавайският боец и да пласира солидни удари от своя страна. Битката бе прекратена след намесата на лекарските лица на събитието между четвъртия и петия рунд. Според данни на UFC боецът е понесъл над 300 удара в рамките на тези 4 рунда.

Само седмица след този бой Ортега изглежда в страхотно здраве, а по лицето му няма и драскотина. Вижте снимката, която изуми социалните мрежи:

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".