Начало ММА Густафсон предизвика боец, който победил негов съотборник
0

Густафсон предизвика боец, който победил негов съотборник

Густафсон предизвика боец, който победил негов съотборник
0

Само 10 дни след загубата от Джон Джоунс, Александър Густафсон вече отправя предизвикателства в социалните мрежи. Скандинавецът предизвика Кори Андерсън на битка в Европа. Той публикува в Инстаграм профила си снимка с послание, апелиращо към двубой на 16-ти март на UFC Fight Night: London.

„Кори, всички други на върха са заети. Искам да се върна веднага в клетката, а ти тъкмо имаше добър двубой с брат ми, така че е идеално време за нас да се пробваме. Да танцуваме в Лондон на 16-ти март“, публикува шведският боец.

Андерсън спечели три поредни ММА битки през 2018 година, като най-скорошната му победа е над съотборника на Густафсон, Илир Латифи, с единодушно съдийско решение. Преди това американецът надви Гловър Тешиера и Патрик Къмингс.

Бойната гала вечер на UFC в Лондон ще се състои на 16-ти март, а към този момент са обявени още два двубоя от същата категория, които ще се състоят на бойния спектакъл в столицата на Англия. Волкан Йоздемир ще премери сили с Доминик Рейес и турският К-1 шампион ще влезе в битка с Сапарберг Сарафов.

 

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".