Начало ММА Конър Макгрегър срещу Хабиб Нурмагомедов – Рунд по Рунд
1

Конър Макгрегър срещу Хабиб Нурмагомедов – Рунд по Рунд

Конър Макгрегър срещу Хабиб Нурмагомедов – Рунд по Рунд
1

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов среща ирландската суперзвезда Конър Макгрегър в главна среща за вечерта на UFC 229.  Залогът в мача е титлата на Хабиб и статистиката му от 26 победи и 0 загуби. Конър Макгрегър се завръща в клетката след пауза от две години. Следете развитието на мача рунд по рунд само в boec.bg:

 

Рунд 1 – Хабиб успява да събори Конър още в първата минута от двубоя и го притиска до клетката. Ирландецът запазва спокойствие и атакува с лакти, въпреки губещата позиция. Хабиб преминава към полу-гард и уплътнява Конър. Ирландецът продължава да аткаува, въпреки че е с гръб на земята.

Рунд 2 – Бойците влизат в тежки размени още в началото на рунда. След няколко крошета и опити за летящи колена от двамата, Хабиб притиска ирландеца до клетката и го събаря. Конър възстановява гарда си на земята, но доминацията и темпото на Хабиб го докарват до странично задържане и опит за ключ на ръката. Конър защитава опита за приключване и се изправя.

 

Рунд 3 – Опитите на Хабиб да събори Конър този рунд са неуспешни. Хабиб и Конър разменят удари в центъра на Октагона, а „Орела“ умело разменя удари с ирландеца. Конър  завършва с опити за тежки единични удари и със свалени гард.

 

Рунд 4 – Хабиб притиска Конър в клетката с влизане в краката. Успява да събори ирландеца и да премине към фул маунт. Конър Макгрегър не успява да се измъкне и Хабиб преминава към гърба на Конър и завършва двубоя с душене.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".