Начало ММА Румънец пусна кръв на Макгрегър по време на спаринг
0

Румънец пусна кръв на Макгрегър по време на спаринг

Румънец пусна кръв на Макгрегър по време на спаринг
0

По време на предварителната пресконференция за UFC 229 Конър Макгрегър спретна шоу за феновете на ММА по света само, както той си може. В типично негов стил, ирландецът ангажира вниманието на всички присъстващи и милионите пред екраните с нападки към опонента си и неговите съотборници и роднини.

Освен отдадеността на Макгрегър да повдигне интереса към срещата и да влезе под кожата на Хабиб Нурмагомедов, вниманието на наблюдаващите бе привлечено и от раната на на Макгрегър върху една от ръцете му.

Пред ММА репортерът Ариел Хелуани боецът обясни как се е стигнало до инцидента:

Само силните оцеляват в тази игра. Имах спаринг с 90-килограмов боец на име Йон Паску. Наричат го Бомбардировача. Ударих го със силен и точен удар и зъбът му се заби в ръката ми. Като мен и той понякога тренира без протектор за зъби”

Макгрегър добави, че раната не е тежка и няма да му попречи в предстоящия сблъсък с Хабиб Нурмагомедов за титлата в лека категория на UFC.

“Зъбът на този мъж се заби в ръката ми. Добре дошли в играта. Истинската бойна игра. Трябва просто да го направиш. Или го правиш, или не. Трябва да вземеш решение”

Йон Паску е румънски ММА боец. Състезава се в средна категория и има статистика от 18 победи и 8 загуби. Румънецт тренира от скоро в SBG Ireland – отборът на Джон Каванах, главен треньор на Конър Макгрегър. Има победи в Bellator, BAMMA и и все по-набиращата популярност руска верига ACB.

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".