Начало ММА Хабиб приключи Конър – масово меле след края на двубоя.
0

Хабиб приключи Конър – масово меле след края на двубоя.

Хабиб приключи Конър – масово меле след края на двубоя.
0

Хабиб Нурмагомедов приключи Конър Макгрегър с душене от гръб (rear naked choke) в четвъртия рунд. Главния мач на UFC 229 завърши с меле, след като Нурмагомедов се нахвърли към публиката след победата си.

След четири рунда пълна доминация, Хабиб Нурмагомедов накара Конър Макгрегър да се предаде. Дагестанецът събори Конър в самото начало на рунда и премина към контрол на гърба на ирландеца, а от там завърши двубоя със задушаваща техника. Конър се предаде чрез потупване, но Хабиб не пусна врата на Макрегър до като реферът не се намеси.

След като двамата бойци бяха разделени, шампионът прескочи клетката и се нахвърли към антуража на Конър Макгрегър. Самият Конър пък бе атакуван в клетката от съотботниците и треньорите на Хабиб.

 

След като полицията и официалните делегати на UFC се намесиха, Конър и Хабиб бяха ескортирани извън залата, а за първи път в историята на UFC, награждаването на шампиона в клетката не се състоя.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".