Начало ММА Тайрън Спонг: Конър удря тежко и е бърз, но избирам Хабиб
0

Тайрън Спонг: Конър удря тежко и е бърз, но избирам Хабиб

Тайрън Спонг: Конър удря тежко и е бърз, но избирам Хабиб
0

Легендарният кикбоксьор Тайрън Спонг даде своята прогноза за предстоящия шампионски двубой между Конър Макгегър и Хабиб Нурмагомедов. Спонг заяви, че според него бързината и тежкият удар на Макгрегър няма да помогнат на ирландеца срещу настоящия шампион в лека категория на UFC – Хабиб Нурмагомедов.

„Това е времето на Хабиб. Макгрегър беше неактивен доста дълго време. Да, има много тежък и точен удар, но Хабиб ще победи. Той е човекът в тази категория в момента“ заяви бившият шампион в категория до 95 кг. на най-престижната кикбокс верига GLORY пред MMAinterviews.tv. Холандецът от суринамски произход шеговито добави, че очаква Хабиб да свали Конър на земята и да го оплоди.

Интервюто с Тайрън Спонг и мнението за шампионския двубой на други професиoнални бойци може да видите тук.

Не пропускайте дългоочакваният шампионски двубой между непобеденият шампион Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър. Основните двубои на UFC 229 започват в 04:00 българско време, а Boec.BG ще отразява всеки рунд от двубоя.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".