Начало ММА Нурмагомедов се подиграва с отбора на Макгрегър
0

Нурмагомедов се подиграва с отбора на Макгрегър

Нурмагомедов се подиграва с отбора на Макгрегър
0

Само пет дни преди дългоочаквания двубой за титлата в лека категория на UFC настоящият шампион Хабиб Нурмагомедов се подигра с физическата подготовка на Конър Макгрегър и неговия отбор. Непобеденият руски боец не пропусна да се заяде с ирландеца и съотборниците му, а физическата подготовка на Макгрегър беше повод за закачката този път.

„Конър и неговите съотборници не могат да издържат повече от рунд и половина в битките си“, заяви Хабиб във видео рубриката UFC „Embedded“, която проследява последната седмица от подготовката на бойците, които ще се премерят сили един срещу друг на UFC 229.

Хабиб Нурмагомедов изрази своята увереност във физическата си кондиция. Руснакът добави, че режимът, по който той и съотборниците му от American Kickboxing Academy тренират, няма как да не е успешен. Повод за увереността му е фактът, че четирима UFC шампиони са тренирали по същият начин преди него.

Нурмагомедов разкри и част от тренировъчната си програма за последната седмица преди защитата на титлата му: „Днешната тренировка е 30 минути без почивка. Половината от времето съм на колелото, другата половина без колело.“

Видео от последната тренировка на Хабиб може да видите тук.

Не пропускайте епичния сблъсък между двамата шампиони. Основните двубои на UFC 229 започват в 04:00 българско време на 07/09/2018г. Boec.BG ще отразява пряко всеки рунд от битката между Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".